dimecres, 21 de març del 2007

Un dia molt llarg


Diuen que bien está lo que bien acaba, i que saps que estimes algú de veritat quan te n'alegres en la mateixa mesura que ell dels seus èxits i pateixes lo indecible allò que els fa patir. Avui ha estat un dia llarg, de tenir el cap molt lluny i molt enturbiat.

Som un equip. Vull tornar a ballar amb vosaltres.




19 comentaris:

Carme ha dit...

Nena?

Anònim ha dit...

Ballant en dimarts? Are you ok, babe?

Gemma ha dit...

Ai, nenes, que no se puede vivir tan lejooooos!! Una que vive en NY y la otra que se me va a Shangai, en fi, es lo que tiene tener amigas tan estupendas...

Ballar és una metàfora, és que a mi m'agrada molt ballar i és com dir viure, o estar, però estar molt bé, no sé, a gusto!

Vander ha dit...

Marta, tu comentario es muy raro.
Por qué no se puede bailar un martes? o_O'

Anònim ha dit...

Ufff què lluny, però metàfora pillada. "Ballar" m'agrada, si.

Vander, a ti no te va a extrañar nada porque tú te levantas el domingo por la mañana para ir al Space!

Anònim ha dit...

Gemma!

Per mi ha estat l'espera més llarga de la meva vida, pero em sento tan afortunada perquè ha tingut un final feliç. Aquesta experiència m’ha ensenyat moltes coses sobre mi mateixa i sobre la vida i sento com si m’haguessin donat una altra oportunitat que no puc desaprofitar. La vida és un regal que no hauríem de donar per sentat. Sense que siguin res de nou, m’agradaria compartir les paraules següents…paraules que, tan en moments bons com en moments difícils, haurien de guiar la nostra vida i les accions de cada dia…i que a arrel d’aquesta experiència s’han convertit en la meva nova religió:

Live like there’s no tomorrow and never give up the struggle to fight for your life. Love like you’ve never been hurt and don’t be afraid to give your heart freely. Laugh and have a good sense of humor, laugh at yourself and don’t take life too seriously. Learn something new, improve yourself and never stop absorbing information like a sponge. Lead by example to show other people the type of person you want to be.

Anònim ha dit...

Hola nena!!

pero qué te pasa, uno de esos días...???

A ver si nos reencontramos, que ya hace tiempo!!

PD. Estoy ansiosa por hacer un Party & Co, y no soy la única

Anònim ha dit...

Hola nena!!

pero qué te pasa, uno de esos días...???

A ver si nos reencontramos, que ya hace tiempo!!

PD. Estoy ansiosa por hacer un Party & Co, y no soy la única

Vander ha dit...

¿Y qué tiene de malo ir al Space un domingo? La próxima vez que vengas a Madrid, en vez de tanto teatro y tanta tontería snob, te vienes al Space. Ya verás qué rápido maduras.

xD

Gemma ha dit...

A mi familia de bloggers: he creado este blog por razones que responden a una mezcla entre exhibicionismo (blog) y vanidad (comments), así que os agradecería que de él hicierais un uso un poco más enfocado a MI persona, jeje
Tengo que decir que he ido 2 veces a ver Hoy no me puedo levantar, y que llevo dos fines de semana seguidos en los que casi lo único que he hecho es salir por Madrid. Así que, como siempre, medio entre los dos para que haya paz (digo como siempre porque siempre estoy en el medio, no sé com m'ho faig!)

Gemma ha dit...

A mi familia blogger II: otro rasgo característico de mí es el "donde dije digo, digo Diego", así que, por favor, seguid hablando entre vosotros pero no dejeis de escribirme...

Motenai ha dit...

Yo tb quiero bailaaaaaar!

Pero con Vander! Qué passsssa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeenG!

Anònim ha dit...

Gemma, se os ve guapísimas en esa foto. (Ahora ya puedo hablar de otra cosa? XD)
Vander, vente a Barna un finde, que queremos bailar contigo y te echamos de menos!!

Carme ha dit...

Júlia guapa, soc la Serra Caparrós gran. Un petó molt fort reina! No saps com m'alegro que tot hagi sortit bé.

Pel que sé i pel que demostra la foto el vostre ball perdurarà per damunt de tot. Gemma, NY està a dues passes i Shangai serà una bona excusa per fer guardiola. Només et demano una cosa... tu no marxis mai d'aquí, per favor!!!!!

Vander ha dit...

Marta, no me aguantais un finde.
Estáis oxidados. Lo siento, pero tanto teatro y tanto hotel de 5* os ha aburguesado. XDDD

-------------------

Qué buen tiempo hacer, ¿verdad, gemma? (por eso de hablar de tí, y tal xd)

Motenai ha dit...

Y tu te has hamburguesado xD

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies, Carme! La veritat és que em sento tan afortunada…i ara em refereixo a la meva amistat amb la Gemma! (Gemma, no et queixaràs de tota aquesta atenció…). I no et preocupis Carme, que porto anys intentant convèncer a la Gemma de que vingui als super USA i no hi ha manera! Ara, la Carla…vés amb compte, no l’encoratgis a què aprengui massa bé l’anglès!

Cris ha dit...

Nenes, esteu divines!! I Gemma, què vols que et digui... True friends are never apart, maybe in distance, but not in heart! :)
Mua! Cris V.

Anònim ha dit...

Julia!!!! Finalmente, despres d'un any sentint parlar de tu, de gairebe coneixe't.. la secta podem veure't! Un plaer! ;)